Nekünk írták  

 

DDTE  H-21

Frissítés: 2017. május 31.

 

   

I leaving in Ireland.I have a cousin in Hungary, he showed me this page.I very like the birds,i have a Big Alexander(Psittacula eupatria)he is 4.5 years old. I would like to congratulation for this pa

 

 

Írországban lakom. A Magyarországon élő nagybátyám mutatta ezt a címet. Nagyon szeretem a madarakat, van egy Nagysándorom (Psittacula eupatria) 4.5 éves. Gratulálok az oldalhoz.

Vicsik Lajos

2011.02. 2

 

Szeretem a madarakat. Sokat olvasgatom az oldalukat. Az idén voltam a szegedi kiállításukon, nagyon szépek voltak a madarak. A kicsi, hogy is mondják az egzótákból keveset lehet látni. Ha tudok jövőre is elutazom Szegedre, ugyan is nem ott lakom.
Üdvözlöm a madártenyésztőket, gyönyörű hobbijuk van.

Baráti üdvözélettel Kaszab Gábor Jászberényből.

2011.10.14

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Délterületi Díszmadártenyésztők és Természetvédők H-21 Egyesület

Szeged 2005 - 2017

 
 
 
 
 
 
 

 
Madár és természetvédelem

http://www.mme.hu/

 

 

 

 

A gyerek oldalon a  hasznos címszó alatt  olvasható írások:
Vadmadarakvédelme, mesterséges odúk kihelyezése. Hazánkban fészkelő vadmadaraink. Egy pár jó tanács a téli madáretetéshez. Hogyan gondozzuk kedvencünket?
 


Felkérném azokat a vállalkozó kedvű egyesületi tagokat, akik szeretnének bemutatkozni egyesületünk honlapján (mióta és hogyan kezdtek el madarászkodni). A tenyészetüket, madaraikat szeretnék bemutatni, esetleg fotókkal illusztrálva a bemutatkozásukat, Kérjük, tegyék meg! Ezen írásaikkal színesebbé tennék a honlapunkat. Akár magán kirándulásokról, börzékről, élményeikről írnának, amik madarakkal kapcsolatos témákat foglalnak magukba. Akár madarak tenyésztése közbeni tapasztalataikról,élményeikről számolnának be. Szívesen vennénk és köszönjük.m_agnes2005@freemail.hucímre küldhetik.

 
 
 
 
 

Google


 

Hőtérkép

www.idokep.hu


 

Google PageRank

 

2008-05-01

 

  látogató olvassa a lapot.

Forrás:
http://fastonlineusers.com

 

Látogatók száma
2005-09-02 óta:

 

WYW kereső

Magyar Honlap Linkek

 

A weblapunkra látogató minden kedves olvasónak, kívánunk örömteli madarászást!

vers

 

 http://www.diszmadartenyesztok.fw.hu/ domain alatt megjelenő szövegek tulajdonosa a  H-21 Egyesület. A fotók, illusztrációk tulajdonosai a szerzők.